SPOTLIGHT

/

Πώς είναι η Μάρθα Καραγιάννη μετά την εγχείρηση χολής που έκανε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Κοινοποίηση
Tweet

Νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας

Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες η αγαπητή και δημοφιλής πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη. Η ηθοποιός με την πολύχρονη καριέρα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση χολής.

«Είναι καλά, απλώς καταλαβαίνετε είναι μετά την επέμβαση. Κοιμάται τώρα, αλλά πήγε πολύ καλά. Είχαμε ένα πρόβλημα πριν κάποιους μήνες και αυτή η επέμβαση ήταν να γίνει τέλος Μαρτίου, άλλα λόγω του κορωνοϊού δεν μπορούσε να γίνει και προγραμματίστηκε για 2 Ιουνίου. Όλο αυτό το διάστημα δεν πόναγε καθόλου, απλώς είχε μια ανορεξία και έκανε έναν πυρετό και έτσι το κατάλαβε» ανέφερε η καλή φίλη και συγκάτοικος της γνωστής ηθοποιού, Ντόρα Δούμα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι του Σκάι.

Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συγκινήσει τον κόσμο καθώς συνέπεσε με την ξαφνική ασθένεια και τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου και συνοδοιπόρου στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά. «Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά τη Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω» είχε δηλώσει η Μάρθα Καραγιάννη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, με τον οποίο είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Αναφορικά με την τότε εξέλιξη της υγείας της ηθοποιού ο γιατρός Χρήστος Τσαπαρλής είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η Μάρθα Καραγιάννη ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο και θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση σε βάθος χρόνου. Για αυτόν το λόγο, δεν μπόρεσε να βρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά.

Πιο συγκεκριμένα ο γιατρός είχε πει: «Η κατάστασή της είναι πολύ καλή και θα επανέλθει. Χρειαζόταν δυο χειρουργεία, έγινε το πρώτο και θα γίνει και το δεύτερο 4 - 5 εβδομάδες μετά. Καθαρίστηκαν τα σωληνάκια του ήπατος και θα ακολουθήσει ένα χειρουργείο χολής. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Η επέμβαση είχε άριστο αποτέλεσμα».

Όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισαχθεί σε κλινική.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight