ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια στην Πάτρα- Τι γίνεται με τις συνδρομές

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Από τις 15 Ιουνίου

Σε απόγνωση είναι οι ιδιοκτήτες των γυμναστρίων, στην Πάτρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι χώροι τους έμειναν κλειστοί λόγω κορωνοϊού όμως στις 15 Ιουνίου, ανοίγουν ξανά με τους υπεύθυνους να προσπαθούν να δουν πώς θα είναι η επόμενη μέρα.  

Οι ίδοι ετοιμάζονται να εφαρμόσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενώ προσπαθούν να βρουν λύσεις και σε θέματα όπως είναι οι συνδρομές των πελατών τους. 

 

Γυμναστική με υφασμάτινες μάσκες και άνθρωπο πουν θα απολυμαίνει συνεχώς τα όργανα γυμναστικής

«Η οικονομική ζημιά που έχουμε υποστεί είναι μεγάλη καθώς από τον Mάρτιο έχουμε μόνο έξοδα που τρέχουν και κανένα έσοδο, είμαστε άνεργοι.

Πέρα από τα 800 ευρώ που πήραν οι εργαζόμενοι δεν έχει υπάρξει κάποιο άλλο μέτρο ελάφρυνσης ή κάποια βοήθεια» αναφέρει χαρακτηριστικά στο thebest.gr ο πρόεδρος των Γυμναστηριούχων της Πάτρας, Κωνσταντίνος Σύρρος.

Τα μέτρα ασφαλείας και ο τρόπος λειτουργίας των γυμναστηρίων

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o κ. Σύρρος, οι υπεύθυνοι των γυμναστηρίων θεωρούν πως άδικα έμειναν κλειστά τα γυμναστήρια τους τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς ήταν σε θέση να ακολουθήσουν όλο το πλάνο μέτρων ασφαλείας και προστασίας που ορίζει η κυβέρνηση.

«Στα 15 τετραγωνικά του γυμναστηρίου αντιστοιχεί ένα άτομα, άρα στα 300 τετραγωνικά αντιστοιχούν 20 άτομα άρα ο αριθμός των ατόμων που θα γυμνάζονται ταυτόχρονα διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση. Στο χώρο θα υπάρχουν διάδρομοι με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες να μην πλησιάζουν ο ένας τον άλλον.

Στα μηχανήματα θα υπάρχει απόσταση ενώ κάθε φορά που κάποιος πελάτης θα αφήνει ένα, θα απολυμαίνετε πριν ξεκινήσει να γυμνάζεται ο επόμενος πελάτης. Θα υπάρχει στο γυμναστήριο ένας άνθρωπος που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτή τη δουλειά.

Στα γυμναστήρια θα υπάρχουν αντισηπτικά αλλά και μάσκες. Η χρήση της υφασμάτινης μάσκας κατά τη γυμναστική είναι εφικτή καθώς δεν εμποδίζει σε κάτι.

Οι συνδρομές

Το τι θα γίνει με τις συνδρομές των γυμναστηρίων είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσουν οι υπεύθυνοι των γυμναστηρίων τις επόμενες μέρες.

Το ένα σενάριο είναι να μοιραστούν τη ζημιά ο πελάτης και το γυμναστήριο ενώ το άλλο σενάριο είναι μεταφερθούν τα υπόλοιπα των συνδρομών στα οποία δεν έγινε χρήση.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις