ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Άφησαν την μητέρα μας πολλές ημέρες χωρίς φαγητό στο ΠΠΝΠ»

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Καταγγελία σοκ από τα παιδιά 51χρονης - Καθησυχαστικοί οι γιατροί

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, αναφορικά με την καταγγελία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα  με την οποία, μια 51χρονη γυναίκα έμεινε χωρίς σίτιση επί τρεις ημέρες, στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Όπως κατήγγειλαν  τα παιδιά της 51χρονης, δεν υπήρχε εξειδικευμένος γιατρός για να καθορίσει τη σίτιση της γυναίκας με ορό με αποτέλεσμα, να στερηθεί το φαγητό για τρεις ημέρες.

Αυτό συνέβη γιατί η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί, από την χειρουργική κλινική στην παθολογική.

Τα παιδιά της θεωρούν πως η μητέρα τους δεν είχε την πρέπουσα κατά την άποψη τους, ιατρική υποστήριξη, με αποτέλεσμα και λόγω της απαραίτητης γραφειοκρατίας, να παραμείνει επί ημέρες στην παθολογική κλινική χωρίς παρεντερική τροφή και με πόνους.

Από την πλευρά του Νοσηλευτικού ιδρύματος  ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος  Γώγος, κατέστησε σαφές, ότι σε αυτές τις κλινικές περιπτώσεις υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος σίτισης των ασθενών.

Ο κ Γωγος είπε, πως η συγκεκριμένη ασθενής που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δεχόταν και συμπληρώματα διατροφής και τις απαραίτητες βιταμίνες μέσω ορών.

Πάντως ακόμα και σήμερα τα παιδιά της 51χρονης, δεν έχουν πειστεί ότι η μητέρα τους βρίσκεται υπό την πρέπουσα ιατρική φροντίδα, πιθανώς επηρεασμένα τόσο από συναισθηματική φόρτιση, όσο και από το γενικότερο περιβάλλον που υπάρχει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις