ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

O Γκέρχαρντ Σρέντερ χωρίς κοστούμι, σε χαλαρές στιγμές! ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

όπως δεν τον έχετε ξαναδεί:

Χαμογελαστός και πολύ ερωτευμένος απεικονίζεται ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ  στις τρεις φωτογραφίες που ανέβασε στο Ιnstagram η πέμπτη σύζυγός του και δείχνουν ότι πέρασε σούπερ στη διάρκεια της καραντίνας.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο 76χρονος Σρέντερ έχει αφεθεί στα χέρια της Νοτιοκορεάτισσας μεταφράστριας Κιμ Σο Γεόν - Σρέντερ για να τον κουρέψει. Ο πρώην καγκελάριος, αν και δείχνει να δυσανασχετεί βλέποντας την αγαπημένη του να κρατάει ψαλίδι στα χέρια της, κατά βάθος απολαμβάνει την φροντίδα της.

Σε άλλη φωτογραφία, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας φαίνεται να φοράει αμάνικο γιλέκο και να μαγειρεύει στην κουζίνα ενώ στην τρίτη φωτογραφία κρατάει ένα μπουκέτο λουλούδια για να τα προσφέρει στην σύζυγό του.

 

«Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι τον πρώην Καγκελάριο, Γκέρχαρντ Σρέντερ», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild» σχολιάζοντας το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε στο Instagram η κυρία Σρέντερ από την διάρκεια της καραντίνας.

Μέχρι τώρα, δεν ήταν γνωστό ότι ο πρώην Καγκελάριος είχε αδυναμία στη μαγειρική, ούτε και πως ήταν τόσο ρομαντικός αλλά και ερωτευμένος με την
σύζυγό του. Της εμπιστεύτηκε με τόσο άνεση την κόμη του...

«Στην εποχή της κορωνοιού χωρίς κομμωτήριο», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία που δείχνει τον Σρέντερ και την σύζυγό του να τον κουρεύει.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.