ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος κατέθεσε το 50% του μισθού του, στη μάχη κατά της covid-19

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Ανάρτησε και το αντίγραφο της κατάθεσης... για τους άπιστους Θωμάδες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει

"Σήμερα έκανα το αυτονόητο , αυτό που είχα ανακοινώσει , την κατάθεση του 50% του μισθού μου για την μάχη που δίνουμε όλοι για τον νέο κορωνοιο", έγραψε στα social media ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. Ο κ. Μπονάνος μάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει και το αντίγραφο της ηλεκτρονικής κατάθεσης που έκανε υπέρ της covid-19 στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Μάλιστα φαίνεται πως κάποιοι είχαν αμφισβητήσει την εξέλιξη της διάθεσης που εξέφρασαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί ώστε να καταθέσουν το 50% του μισθού που λαμβάνουν ως μηνιαία αποζημίωση. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας συνέχισε αναγράφοντας, "...επειδή ήταν του Θωμα χτες για τους άπιστους , το δημοσιεύω μήπως και παρακίνησω και άλλους , κυρίως διορισμένους , και κάνουν τα ανάλογα.
Χρέος μας είναι να συντονιζόμαστε με τις ευαισθησίες των πολιτών που μας επέλεξαν , είμαστε σε καλό δρόμο , η δημόσια υγεία έχει πάντα ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφτούν από τον προϋπολογισμό , πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη.

Ενώνουμε δυνάμεις , απλώνουμε το χέρι σε κάθε πράξη αλληλοβοήθειας είτε λέγεται αιμοδοσία , είτε κατάθεση οικονομική, είτε εθελοντική εργασια. Η χώρα μας αποδεικνύει σε όλους ότι αποτελείται από υπεύθυνους πολίτες που με σοβαρότητα και ψυχραιμία αντιμετωπίζουν τον υγειονομικό κίνδυνο", καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μπονάνος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις