ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Τρία κρούσματα στον Έβρο

Κοινοποίηση
Tweet

Ο ένας εκ των 3 νοσηλεύεται

Στα τρία ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στον νομό Έβρου, όπως επιβεβαιώθηκε χθες, Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν γνωστό Αλεξανδρουπολίτη μουσικό, ηλικίας κάτω των 50 χρόνων, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και το αποτέλεσμα του τεστ βγήκε θετικό, το ίδιο συνέβη και με το νεαρό γιο του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον δεύτερο που έχει πάει στο εξωτερικό, σε γειτονική χώρα (μάλλον Τουρκία) και ίσως (γιατί τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο) να μετέφερε τον ιό και στον πατέρα του. Αυτός πάντως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και δεν χρειάζεται να νοσηλευθεί.

Τρίτος Αλεξανδρουπολίτης που έκανε τεστ στη Θεσσαλονίκη

Το τρίτο κρούσμα αφορά επίσης άτομο νεαρής ηλικίας, φοιτητή που είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για κάποιες εξετάσεις και επιστρέφοντας μέσω Θεσσαλονίκης, έδωσε εκεί δείγμα για το τεστ. Ενημερώθηκε όταν επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη όπου μένει, πως το αποτέλεσμα είναι θετικό και έτσι ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ως Νοσοκομείο αναφοράς, που του έδωσαν οδηγίες για τις ενέργειες του από δω και πέρα.

Πηγή: evros-news

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις