ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ματαιώνεται το Πατρινό Καρναβάλι λόγω κορονωϊού - Αναμένονται δηλώσεις Πελετίδη

Κοινοποίηση
Tweet

Στο επόμενο δίωρο ανακοινώσεις Πελετίδη

Στο δημαρχείο έσπευσε το thebest.gr αμέσως μετά την δήλωση - βόμβα του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την χώρα, ανάμεσα σε αυτές και το διάσημο Πατρινό Καρναβάλι. Ο Δήμαρχος δεν ήταν στο δημαρχείο, ωστόσο, έσπευσε πριν λίγο, και αναμένονται μέσα στο επόμενο δίωρο δηλώσεις του. Όπως πληροφορείται το thebest.gr από τους συνεργάτες του θα ανακοινώνει την ακύρωση των παρελάσεων και λοιπών καρναβαλικών εκδηλώσεων, μετά από σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη. 

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν σταλεί συγκεκριμένες οδηγίες στο ΠΕΣΥ. 

Την ίδια στιγμή έχουμε τις πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία στην Πάτρα ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας  κ. Διαμαντόπουλος ανέφερε στο thebest.gr πως τα Καρναβάλια τα διοργανώνουν οι Δήμοι και όχι ο Υπουργός. Όπως είπε τηρεί στάση αναμονής για το τί θα πράξει ο Δήμος Πατρέων.

Επίσης ξενοδόχος της Πάτρας τηρεί στάση αναμονής και λεει πως ειναι πολύ νωρίς και μιλά για λίγες πρώτες ακυρώσεις.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας  ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι επιβεβαιώθηκε τρίτο κρούσμα κορωνοιού στην  Ελλάδα και ότι ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας.

 «Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο κ. Κικίλιας σήμερα, Πέμπτη.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις