ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ρώρος: Στέγαση των καρναβαλιστών του ΑΣΟ TΩΡΑ και όχι αύριο κ.Πελετίδη

Κοινοποίηση
Tweet

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα

"Στέγαση των καρναβαλιστών του ΑΣΟ τΩΡΑ και όχι αύριο κ. Πελετίδη". Αυτό επισημαίνει η παράταξη του Γιώργου Ρώρου "Ώρα Πατρών" η οποία με ανακοίνωσή της ανακινεί το θέμα. Όπως επισημαίνει:

"Τρεις, μόλις, ημέρες μας χωρίζουν από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και ο Δήμος Πατρέων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα έναν χώρο στον οποίο θα επιστρέψουν μετά την παρέλαση της Κυριακής τα καρναβαλικά άρματα!

Παρά τις διαμαρτυρίες των καρναβαλιστών, παρά τις προειδοποιήσεις της ΩΡΑ Πατρών/Γιώργος Ρώρος, αρκετούς μήνες πριν, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και με ανακοίνωση μας, ο χώρος του ΑΣΟ κλείνει οριστικά για τους δημιουργούς των αρμάτων προκειμένου να ανακατασκευαστεί, χωρίς, όμως, να υπάρξει μέριμνα για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης που θα στεγάσει τα άρματα και θα χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά. Η πρόταση της δημοτικής αρχής για χρήση του εξωτερικού χώρου της ΔΕΥΑΠ μόνο ως πρόχειρη μπορεί να χαρακτηριστεί αφού δεν φαίνεται να ικανοποιεί συνθήκες οργανωμένης φύλαξης, συντήρησης των αρμάτων και συνέχιση των εργασιών σε αυτά.

Το Πατρινό Καρναβάλι, να θυμίσουμε ότι επιβιώνει από το μεράκι κάποιων που δεν διστάζουν να προσφέρουν χρόνο, κόπο και χρήμα σε κατασκευές που θαυμάζουν χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε κύριε Δήμαρχε, τουλάχιστον μην τους δημιουργείτε επιπλέον εμπόδια.

Δώστε λύση σήμερα".

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.