FOOD

/

Κυριακάτικο εύκολο κι εντυπωσιακό Brunch

Κοινοποίηση
Tweet

Από τον Γιώργο Τσαπάρα

Ο Γιώργος Τσαπάρας φτιάχνει Κυριακάτικο πρωινό με αυγά σε διάφορες παραλλαγές. Υλικά για τα αυγά ποσέ: 2 αυγά, νερό και 2 κ.σ. ξύδι.

Για τη σάλτσα Ολλαντέζ: 3 κρόκοι, 300 γρ. βούτυρο, 1.5 κ.σ. μουστάρδα, 2 πρέζες αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι και χυμό από 1 λάιμ.

Για τα salmon benedict: 1 φέτα χωριάτικο ψωμί ή 1 mini pancake, 2 φέτες καπνιστός σολομός, 3-4 σπαράγγια, 2 ντοματίνια, πουρέ αβοκάντο, αλάτι και πιπέρι.

Για τον πουρέ αβοκάντο: 2 ώριμα αβοκάντο, 1 πρέζα αλάτι και ξύσμα από 1 λάιμ.

Προαιρετικά ½ κ.γ. Βιταμίνη C. Για τα αυγά Florentine: 1 φέτα χωριάτικο ψωμί ή 1 mini pancake, 2 φέτες προσούτο, 1 κούπα baby σπανάκι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life