SPOTLIGHT

/

Βάσιας Αλεξανδράκης: Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Αλέκου Αλεξανδράκη - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Από τον τέταρτο γάμο του

Όλοι θυμούνται και θα θυμούνται τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τον ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε τη δική του ιστορία με τη γοητεία και το υποκριτικό του ταλέντο. Ο ηθοποιός ήταν γνωστός και για την πολυτάραχη προσωπική του ζωή όμως, καθώς έκανε τέσσερις γάμους.

Ο γιος του, Βάσιας Αλεξανδράκης είναι σήμερα 54 ετών και παρόλο που δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του διάσημου πατέρα του, είναι εξίσου γοητευτικός. Ο ίδιος είναι πολύ διακριτική παρουσία, διατηρεί χαμηλό προφίλ και προτιμά να απέχει από τα κοσμικά δρώμενα και τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει κάνει μερικές δημόσιες εμφανίσεις και μπορείς να τον δεις στα στιγμιότυπα που ακολουθούν.

Να σου θυμίσουμε ότι ο Βάσιας είναι γιος του ηθοποιού από τον τέταρτο γάμο του με την ελβετικής καταγωγής Βερένα Γκάουερ. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1965 και έχει μια αδερφή, τη Γιοχάνα Αλεξανδράκη. Οι τρεις προηγούμενοι γάμοι του Αλέκου Αλεξανδράκη ήταν με τις: Μαρτζ Βάλβη, Κλοντ Σαμπαντού και Αλίκη Γεωργούλη.

Πηγή: missbloom

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight