ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Δεν είναι στις προτεραιότητές μου να γίνω πατέρας

Κοινοποίηση
Tweet

Ο ηθοποιός αποτελεί έναν ζεν πρεμιέ, έχοντας πολλές θαυμάστριες

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Τηλεοπτικά έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχημένες σειρές «Βέρα στο Δεξί», «Μυστικά της Εδέμ», «Κλεμμένα Όνειρα» και πολλές ακόμη, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ψηφίστηκε από το κοινό με 85.000 ψήφους ως ο αγαπημένος πρωταγωνιστής όλων των εποχών για τη συμμετοχή του στη σειρά τα «Μυστικά της Εδέμ».

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποτελεί έναν ζεν πρεμιέ, έχοντας πολλές θαυμάστριες. Παρόλα αυτά ο ίδιος παραμένει κλειστός και εσωστρεφής χαρακτήρας, όπως μας περιγράφει: «Είμαι εσωστρεφής ως άνθρωπος σε προσωπικό επίπεδο. Η δουλειά μου μπορεί και με ξεκλειδώνει. Έχω τους δικούς μου ρυθμούς και ανάγκες, που είναι πιο δύσκολο να μπορείς να συμπορευτείς με έναν άλλον άνθρωπο».

Ο ηθοποιό απαντάει εάν είναι στα άμεσα σχέδια του να γίνει πατέρας: «Δεν είναι στις προτεραιότητες μου να γίνω πατέρας. Όπως έρθουν τα πράγματα», μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.