ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

#κάτι_που_δεν_ξέρετε_για _μένα - Το πρώτο trend τις τελευταίες ώρες στο twitter

Κοινοποίηση
Tweet

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας

Eάν χρησιμοποιείτε το Twitter, πιθανότατα έχετε δει ένα hashtag που έχει γίνει viral. Πιο συγκεκριμένα, το «#κάτι_που_δεν_ξέρετε_για_μένα» ήταν χθες (20 Φεβρουαρίου) το πρώτο trend στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερους από 8.000 αναρτήσεις να χρησιμοποιούν το εν λόγω hashtag και να μοιράζονται περίπου ισάριθμες ιστορίες.

Οι χρήστες του Twitter, λοιπόν, συνδέονται στο Διαδίκτυο και δεν διστάζουν να «τιτιβίσουν» κάτι που δεν γνωρίζουμε για τους ίδιους: ένα συναίσθημα, μια προσωπική ιστορία, μια άγνωστη εμπειρία.

Άλλες αναρτήσεις έχουν σκοπό απλώς να μοιραστούν κάτι οι χρήστες με τους διαδιακτυακούς τους φίλους, άλλες αναρτήσεις έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν, άλλες να δώσουν δύναμη.

Ολες αυτές οι αφηγήσεις έχουν συντελέσει στο να γίνει το Twitter ένα ζωντανό ανάγνωσμα, που ανανεώνεται κάθε δευτερόλεπτο, με πολλές και διαφορετικές ιδέες. Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο trend μάς προβληματίζει αλλά και μας γεμίζει αισιοδοξία: από τη μια η τρυφερότητα άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων μπροστά στην αυθόμητη εξομολόγηση συνανθρώπων τους, από την άλλη η ανάγκη για έκφραση επιθυμιών και συναισθημάτων και επιβεβαίωση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις