ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Η Μειτάλ Ντοχάν χώρισε τον Αλ Πατσίνο γιατί είναι γέρος και τσιγκούνης!

Κοινοποίηση
Tweet

Η Ισραηλινή ηθοποιός Μειτάλ Ντοχάν αποκάλυψε ότι στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα…

Η 43χρονη Μειτάλ Ντοχάν, μέχρι τώρα σύντροφος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, μετά από δύο χρόνια σχέσης, συνειδητοποίησε ότι το ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Η Ισραηλινή ηθοποιός αποφάσισε ότι ο 79χρονος Αλ Πατσίνο της πέφτει πολύ μεγάλος για σύντροφός της και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως όχι μόνο αποφάσισε να χωρίσει τον 79χρονο Αλ Πατσίνο εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους αλλά αποκάλυψε κι ένα ελάττωμά του: ότι μαζί της ήταν σφιχτοχέρης.

«Είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Χαίρομαι που είχαμε αυτή την σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι», είπε. Τότε όμως άφησε με το στόμα ανοιχτό τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι δεν της αγόραζε παρά μόνο λουλούδια κι ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.