ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Κώστας Μάρκου για τον Μιχάλη Βασιλάκη

Κοινοποίηση
Tweet

Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου σε ανακοίνωσή τους για τον θάνατο του Μιχάλη Βασιλάκη επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι η "Αριστερά των σεμνών αγωνιστών, των ήπιων αλλά αποφασισμένων ανθρώπων, της συγκρότησης και της προσήλωσης, της ευαισθησίας και του ήθους, είναι πολύ φτωχότερη". Αναλυτικά η ανακοινωσή τους.

 

Ο Μιχάλης Βασιλάκης, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής της Αριστεράς, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την ισότητα, για τη δημοκρατία και την ελευθερία, χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος, χωρίς να προσδοκά κανένα προσωπικό όφελος.

Θα μας συντροφεύει πάντα η αγωνία στο βλέμμα του και στα γραπτά του για την πορεία της Αριστεράς και η ανυστερόβουλη κριτική του διάθεση για την προοπτική της.

Η Αριστερά των σεμνών αγωνιστών, των ήπιων αλλά αποφασισμένων ανθρώπων, της συγκρότησης και της προσήλωσης, της ευαισθησίας και του ήθους, είναι πολύ φτωχότερη. Είχε πολλά να δώσει στην οικογένεια του, στο ΕΑΜ, στη συνολική υπόθεση της Αριστεράς και στην πολιτική ζωή του τόπου, για αρκετά χρόνια ακόμα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Ουρανία και τη Μαρία.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις