ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε στη Μανωλάδα

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Τρίτης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο 35χρονος αλλοδαπός, στα χέρια του οποίου την Κυριακή, δύο γυναίκες στη Νέα Μανωλάδα, έζησαν τον εφιάλτη.

Ο δράστης φέρεται να χτύπησε τη μάνα, ενώ βίασε την κόρη κι ύστερα τις λήστεψε.

Απόγευμα Κυριακής στη Νέα Μανωλάδα και σε ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού εισβάλει ένας άγνωστος άνδρας. Προφανώς παρακολουθούσε και εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή που μια γυναίκα βγήκε στην αυλή για να πάρει ξύλα και εισέβαλε στο σπίτι. Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Στο σπίτι βρίσκονται δύο γυναίκες, μάνα και κόρη 76 και 53 ετών αντιστοίχως. Η ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα και η κόρη της επίσης με προβλήματα υγείας.

Όμηροι δύο ώρες
Από εκείνη την ώρα και για περίπου δύο ώρες, οι δύο γυναίκες έζησαν ως όμηροι, ένα μαρτύριο στα χέρια του αδίστακτου κακοποιού. Ο δράστης κάποια στιγμή και αφού είχε κλειδώσει την εξώπορτα, κτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη (κινείται με μπαστούνι) και την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού όπου και την κλείδωσε. Νωρίτερα είχε ζητήσει χρήματα από την 53χρονη κόρη της η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ επάνω της ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα.

«Την έζωσα με εκρηκτικά»
Ο αδίστακτος και θρασύς δράστης επιμένει να ζητά και άλλα χρήματα και υποχρεώνει την 53χρονη να βρει χρήματα από την …γειτονιά! Πράγματι η 53χρονη πηγαίνει σε γειτονικά σπίτια και ζητά χρήματα. Ο δράστης την παρακολουθεί διακριτικά από μικρή απόσταση. Κάποιος γείτονας έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και έτσι επέστρεψαν σπίτι. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε να μη μιλήσει γιατί της είπε: «έχω βάλει εκρηκτικά στη μάνα σου και αν μιλήσεις θα την ανατινάξω…» και στα χέρια του κρατούσε ένα τηλεκοντρόλ.

Ο αδίστακτος δράστης αφού πήρε και τα 100 ευρώ που του έδωσε η 53χρονη και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στους αστυνομικούς, τη χτύπησε και φέρεται ότι τη βίασε. Μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή. Η 53χρονη με μώλωπες και εκδορές στο σώμα και το πρόσωπο βγήκε στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια για την ίδια και τη μητέρα της… Στο πρώτο γειτονικό σπίτι που μπήκε, κάλεσε πρώτα στο τηλέφωνο την αδελφή της και μετά την αστυνομία.

Στον ιατροδικαστή
Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίο για εξετάσεις από ιατροδικαστή. Την υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων γίνεται διερεύνηση και από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις