ΥΓΕΙΑ

/

Συναγερμός στην Κύπρο για ύποπτο κρούσμα του κοροναϊού

Κοινοποίηση
Tweet

Σε εγρήγορση οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορoναϊού στην περιοχή της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, αφορά Κινέζο πολίτη, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και ο οποίος είχε επισκεφθεί την Κίνα τις προηγούμενες μέρες. 

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα υψηλού πυρετού, έχει τεθεί σε καραντίνα, ενώ αναμένεται να διεξαχθούν ειδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα κορωναϊού. Να σημειωθεί ότι βρέθηκε αρνητικός σε γρίπη Α.

Σε νεότερη ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι Κινέζος πολίτης που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και είχε επισκεφθεί την Κίνα τις προηγούμενες μέρες παρουσίασε συμπτωματολογία που ομοιάζει με εκείνη του κορωνοϊού.

Για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην Κύπρο μίλησαν στις Τομές στα Γεγονότα ο επιδημιολόγος Δρ. Μιχάλης Βωνιάτης και η διευθύντρια των ιατρικών υπηρεσιών, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας προηγουμένως σχετικά με πληροφορίες για εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού στην Κύπρο, στην οποία διέψευδε την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού στην Κύπρο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές δεν ισχύουν.

 

 

Πηγή: sigmalive.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being