ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολύς χορός & καλή διάθεση στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25.1.2020 και παρέστη η Αντιδήμαρχος Υγείας Βίβιαν Σαμούρη

Στο φιλόξενο χώρο όπου στεγάζεται το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το περασμένο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, παρουσία εκπροσώπων τοπικών συλλόγων, φορέων, των μαθητών, των γονέων τους και φίλων και μελών του Λυκείου.

Ήταν αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, μια πρόσκληση ανοικτή για όποιον ήθελε να παρευρεθεί  σε μια μικρή γιορτή για μια πίτα που στο Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών ετοιμαζόταν να κοπεί. Όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή αφορμή για να βρεθούμε όλοι μαζί σε μια ζεστή αγκαλιά που ήταν ανοικτή και μας περίμενε για να μας υποδεχτεί.

Οι μικροί μαθητές με τις γλυκές φωνούλες τους έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους παρευρισκόμενους.

   Η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών Κατερίνα Πολυκρέτη, αφού καλωσόρισε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λυκείου, τους ευχήθηκε «Καλή Χρονιά! Με υγεία, αγάπη, τύχη και ευλογία, επίτευξη στόχων και ευόδωση επιθυμιών».

Την πίτα ευλόγησε και εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών, ο  Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος. Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα κεφάτο και ζεστό κλίμα έδωσε η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πάτρας, τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Πατρών,  τον Μορφωτικό Σύλλογο Ελληνίδων Κυριών Πάτρας, τον Σύλλογο Άλμα Ζωής, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία,  τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας “Ζωή Γλυκιά” και  τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων και οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που 44 χρόνια δείχνει στις δράσεις και στο έργο του Λυκείου.

Από τη γιορτινή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει ο χορός όπου μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν ένα κύκλο και ενωμένοι υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά και όλα όσα φέρνει μαζί της, με χορό και καλή διάθεση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις