ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκείνη χόρευε κι ο άλλος την έκλεβε

Κοινοποίηση
Tweet

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, για κλοπή.

Σύλληψη  για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τηςΥποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος Έλληνας, διότι προχθές το βράδυ, μετέβη σε σχολή χορού που βρισκόταν σε λειτουργία και αφαίρεσε την τσάντα Ελληνίδας, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν και κατέσχεσαν, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος Έλληνας, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (5,6) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΤροχαίας Αγρινίου, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο
που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο του, υπό την επήρεια μέθης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις