SPOTLIGHT

/

Σάββας Πούμπουρας: Υπήρχαν κάποιοι που απαγόρευσαν να βγει η φάρσα τους έγινε στον αέρα

Κοινοποίηση
Tweet

Τι αποκάλυψε για τη νέα του εκπομπή

Για την νέα του εκπομπή στην οποία κάνει φάρσες που στηρίζονται στο φόβο μίλησε ο Σάββας Μπούμπουρας. 

Φυσικά μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν για τη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου. Ανάφερε πώς υπήρξαν κάποιοι στους οποίους ήθελε να κάνει φάρσα ήταν αρκετά προστατευμένοι από το περιβάλλον τους κι έτσι δε τα κατάφερε. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά. 

«Επιλέγω ανθρώπους που ξέρω ότι σηκώνουν τη φάρσα. Για παράδειγμα, αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ, ξέρω ότι δεν είναι από τα άτομα που θα σήκωναν τη φάρσα, θα "’καίγαμε"’ ένα γύρισμα. Πρέπει να είναι άτομα που ξέρω ότι θα τρομάξουν μεν, αλλά μπορούν να τη "σηκώσουν". Πάντως, θέλουμε πάρα πολύ να το παίζουμε άνετοι στον χώρο μας, αλλά δεν είμαστε.

Έρχονται μετά στο μοντάζ και θέλουν να δουν πώς βγήκαν, πώς είναι το μαλλί, πως φαίνεται το ένα ή το άλλο. Πολλούς τους έπαιρνα τηλέφωνο για να κάνουμε φάρσα και μου έλεγαν "δεν ξέρω, θα δούμε". Με το που βγήκε το πρώτο επεισόδιο, με έπαιρναν αυτοί και ήθελαν να κάνουμε. Ε τώρα δεν γίνεται".

"Πάντως, αν ήταν να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θα ήθελα να έχω συμμετοχή σε αυτό. Όταν ξεκινήσαμε τους είπα ή θα το κάνουμε έτσι ή δεν θα το κάνω. Θέλω να έχω input, θέλω να έχω λόγο. Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει. Κάναμε 40 φάρσες. Θα βγουν 12 επεισόδια και τέλος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

'Οσο για τις αντιδράσεις στο τέλος της κάθε φάρσας;

Εκτός από τους ανθρώπους που απαγόρευσαν να βγει η φάρσα που τους έγινε στον αέρα, υπήρξαν κι εκείνοι που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας, "ξέφυγαν". 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight