ΥΓΕΙΑ

/

Πάτρα: Έρχεται το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «Ενδόραμα»

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 24 και 25 Ιανουαρίου

Για 12η συνεχή χρονιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «ΕΝΔΟΡΑΜΑ».  Όπως κάθε χρόνο, το «ΕΝΔΟΡΑΜΑ '19» θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020. Στη διάρκεια των εργασιών του  αναμένεται να παρουσιαστούν τα πλέον ενδιαφέροντα και ουσιαστικά άρθρα πάνω στα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας για το 2019, με κριτήρια την κλινική εφαρμογή, αλλά και την ερευνητική παραγωγή της γνώσης.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων.

                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα  12.00 οι εμπνευστές του «Ενδοράματος» Νεοκλής Γεωργόπουλος και Κωνσταντίνος Μάρκου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Στη διάρκεια αυτής θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της διημερίδας, αλλά και το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ» και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα κρίσιμα θέματα της ενδοκρινολογίας.  

Φέτος, το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ» θα είναι αφιερωμένο στο τρένο.  Στο πλαίσιό του θα γίνει ένα οδοιπορικό στην ιστορία των σιδηροδρομικών σταθμών και τα ιδιαίτερα σπάνια χαρακτηριστικά του μεταφορικού αυτού του μέσου.

Λίγα λόγια για το ΕΝΔΟΡΑΜΑ

Το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι μια πρωτότυπη ετήσια ιατρική διημερίδα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στηρίζεται σε μια ιδέα των ενδοκρινολόγων του Τμήματος Ιατρικής Α.Βαγενάκη, Ν.Γεωργόπουλο και Κ.Μάρκου. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008.

Στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζονται και συζητούνται τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, ιδέες, εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα της ενδοκρινολογίας καθώς παρουσιάζονται όλα τα αντίστοιχα νέα φάρμακα που κυκλοφόρησα την ίδια περίοδο.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being