ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Η ζωή... αλλιώς! Ένας Έλληνας βοσκός μέσα από το instagram του!

Κοινοποίηση
Tweet

Η καθημερινότητας του στο βουνό!

Μπορεί να σπούδασε marketing στο εξωτερικό όμως τελικά πήρε την απόφαση να ζήσει εκτός εταιριών και μακριά από την πόλη.

Επέλεξε να ζήσει στις βουνοκορφές του Ασπροποτάμου Τρικάλων- μαζί με τη γυναίκα του σ' ένα τροχόσπιτο εκτρέφοντας πρόβατα.

Στο instram μοιράζεται εικόνες από την καθημερινή ζωή του η οποία σίγουρα δεν είναι εύκολη αλλά είναι διαφορετική και ήρεμη.

Ο Νίκος Κέλλας στον λογαριασμό του επιλέγει να ποστάρει εικόνες που προδίδουν την ηρεμία στη φύση και τη χαρά του να γεύεσαι ελληνικά, παραδοσιακά και αγνά προϊόντα…

Στις αναρτήσεις του θα δει κανείς τα πρόβατα, το βουνό, τα αρνιά, τα σκυλιά, το φαγητό στα κάρβουνα και το τροχόσπιτο όπου μένει! 

Φυσικά δίπλα από όλα, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα hashtags #mountainslife #vanlife #wayoflife...

Ο λογαριαμός του άνοιξε πριν δυόμιση χρόνια περίπου αλλά έχει ήδη 547 posts και σχεδόν 5.000 ακόλουθους ενώ κι εκείνος ακολουθεί περίπου 2.000 άτομα! 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.