ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε σοκ ο 20χρονος Μεσολογγίτης Ναυτικός - Οι πρώτες στιγμές στο σπίτι του

Κοινοποίηση
Tweet

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Φανερά ταλαιπωρημένος αλλά και ανακουφισμένος επέστρεψε στο σπίτι του ο Έλληνας ναυτικός που είχε πέσει θύμα απαγωγής στο Τόγκο της Αφρικής. Στιγμές συγκίνησης και χαράς εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμενε η οικογένειά του, μετά τις 42 εφιαλτικές ημέρες ομηρίας.

Λίγες ώρες αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Έλληνας ναυτικός, Δημήτρης Γκιάτης -που για 39 ημέρες ήταν όμηρος πειρατών στο Τόγκο- βρίσκεται, πλέον, στο σπίτι του στο Μεσολόγγι, στην “αγκαλιά” της οικογένειας του. Οι πρώτες στιγμές, συγκινητικές, αλλά και δύσκολες, καθώς ο 20χρονος είναι ακόμα σε σοκ.

“Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο γιος μας”, λέει στο NewsIt.gr ο πατέρας του, Θοδωρής Γκιάτης, και συνεχίζει: “Δεν τον ρωτήσαμε για την περιπέτεια του τίποτα. Δεν θέλαμε να τον βάλουμε σε αυτή την διαδικασία. Μας είπε ότι ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Είναι σε σοκ, δεν ξέρει πού βρίσκεται, είναι χαμένος. Για την κατάσταση της υγείας του θα μάθουμε από εβδομάδα, που θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις”.

Φυσικά, ο κ. Γκιάτης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, που ο γιος του είναι ξανά κοντά τους: “Είδα το παιδί μου μετά από 40 ημέρες. Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκε το παιδί στο σπίτι μου. Θα κάνουμε γιορτές τώρα όλοι μαζί”.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις