ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μουσικό αφιέρωμα με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στα Καλάβρυτα την Τετάρτη το βράδυ

Κοινοποίηση
Tweet

Τίτλος της συναυλίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για το Ολοκαύτωμα, είναι "Μη Λησμονάτε τη χώρα μου"

Πλησιάζει η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 που στη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς κατακτητές πριν από 76 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 1943, στην καρδιά της Κατοχής. Αναμένεται να παραστεί στις εκδηλώσεις και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.  Ο Δήμος Καλαβρύτων και η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, διοργανώνουν στο μεταξύ την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 μουσική εκδήλωση με τον ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο, με τον τίτλο “Μη Λησμονάτε τη χώρα μου”.

Η εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη μετά τις 19:30 στο “ΠΕΤΡΙΝΟ” στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 76 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, εδώ και αρκετά χρόνια, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του.  Από τους σημαντικότερους  ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, με μία  σημαντική μουσική διαδρομή, θα παρουσιάσει ένα απόσπασμα από το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη και θα ερμηνεύσει τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, του Χρήστου Λεοντή και άλλων μεγάλων μουσικών δημιουργών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις