ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Η Νάντια Γιαννακοπούλου αποκάλυψε πως έκλεψε την καρδιά του Μάξιμου Μουμούρη!

Κοινοποίηση
Tweet

Στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου έδωσαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησαν για πολιτική και το SMS που κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα. Όπως είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο έρωτάς της με τον Μάξιμο Μουμούρη, ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια, όπου ο ηθοποιός ήταν ο ωραίος του σχολείου. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του, από τότε, και πως η ίδια έκανε την πρώτη κίνηση, όταν πια ήταν μεταπτυχιακή στο Bristol, με αφορμή τα γενέθλια του Μάξιμου Μουμούρη. Ωστόσο, το μήνυμα εστάλη από τη Νάντια Γιαννακοπούλου σε λάθος ημερομηνία, αφού τα γενέθλιά του είναι στις 27 Νοεμβρίου και εγώ αυτή του έστειλε στις 25. «Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το πράγμα. Μετά δεν άργησε πάρα πολύ. Το ένα έφερε το άλλο και είμαστε μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Από την πλευρά του ο Μάξιμος Μουμούρης είπε για την αγαπημένη του: «Η Νάντια σε εμένα παίζει τεράστιο ρόλο. Παράλληλα με τα πρώτα μου ξεκινήματα ήταν και η πρώτη μας σύνδεση. Για εμένα ήταν το κριτήριο. Ερχόταν στις παραστάσεις και έπαιρνα ένα feedback πολύ συγκεκριμένο και έδινα πολλή σημασία. Τώρα πια έχει χαλάσει η έντιμη κριτική…

Η δική μου κριτική δεν ξέρω αν είναι έντιμη, αλλά προσπαθώ να είναι διαλλακτική. Να μην ακούει μόνο καλά λόγια, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να εξελισσόμαστε».

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.