ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μιλούν ανοικτά για τον γάμο τους

Κοινοποίηση
Tweet

Ο γάμος, η πολιτική και οι δουλειές του σπιτιού

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για τον γάμο τους. Για το γεγονός ότι ο γάμος τους έγινε μια μέρα πριν τις εκλογές τις 7ης Ιουλίου, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «Κανονίζεις τον γάμο τέλη Φεβρουαρίου κι έρχεται μετά ο Τσίπρας κι ανακοινώνει εκλογές στις 7 Ιουλίου» και συνεχίζοντας λέει: «Με έχεις λοιδορήσει, με έχεις απολύσει, δε θα μου χαλάσεις τον γάμο!».

Και συμπλήρωσε:

«Πολλά πράγματα και η Ελένη και εγώ τα κάνουμε λίγο ανάποδα.  Το είδα λίγο διαφορετικά. Αν μέχρι την Παρασκευή είναι να μην βγω βουλευτής, δεν θα βγω από τι θα κάνω το Σάββατο.

Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει να προχωρήσω πολύ στη ζωή μου».

Τι ερωτεύτηκε η Ελένη Καρβέλα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο;«Το μυαλό του κυρίως. Τις γνώσεις, το χιούμορ, τον χαρακτήρα του. Όλα του, δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει» είπε η Ελένη Καρβέλα, συμπληρώνοντας:«Εγώ δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τον γάμο λόγω κούρασης. Η κούραση ήταν τεράστια, αλλά ήταν ένα χαλαρό διάλειμμα γιατί δεν ήξερες τι ερχόταν την επόμενη μέρα. Ήρθε κάτι θετικό, αλλά στον γάμο δεν το ξέραμε».

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.