ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής μίλησε στους μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας για τη σχολική βία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Είναι ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής της ΝΔ στην Αχαΐα

Ο δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας (βουλευτής Αχαΐας) Άγγελος Τσιγκρής, μίλησε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 33ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, για την κακοποίηση των παιδιών και σχολικό εκφοβισμό.

Ο Άγγελος Τσιγκρής σπούδασε Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έκανε διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές στην Εγκληματολογία και την Αντεγκληματική Πολιτική, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και συγγραφέας πολλών βιβλίων και δεκάδων εγκληματολογικών και νομικών μελετών και άρθρων, που έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ, εκπρόσωπος της χώρας μας στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Από τον Ιούλιο του 2019, είναι ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος (ΝΔ) στην Αχαΐα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις