ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έτσι μπήκα στην κατάθλιψη – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Η εξομολόγηση του ηθοποιού στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και πως το αντιμετώπισε. Όπως είπε ήταν «μία σειρά από μικρούς θανάτους που με έριξαν» αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο θέατρο και με το διαζύγιό του, ενώ συνέχισε προσθέτοντας:

«Αναζήτησα βοήθεια ειδικού ως όφειλα να κάνω και τη βοήθεια σε χημική θεραπεία, χάπια δηλαδή. Και αποφάσισα ότι πρέπει να μιλάω για αυτό γιατί στην Ελλάδα έχουμε αυτό το ταμπού, αισθανόμαστε ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε ειδικό και φαρμακευτική αγωγή.

Είναι κρίμα να αφήνουμε τα προβλήματα της ψυχής που στην πραγματικότητα είναι του εγκεφάλου να μην τα αντιμετωπίζουμε σαν προβλήματα του σώματος και να τα υποτιμούμε γιατί μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή μας».

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.