SPOTLIGHT

/

Ο Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος κάνει έναν Ρομά πλάι στον Λαζόπουλο στο "Βρε Καλώς τους"

Κοινοποίηση
Tweet

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη έχει ανέβει στο θέατρο Βρετάνια στην Αθήνα

Ο ταλαντούχος και περιζήτητος πλέον Αχαιός ηθοποιός και πρώην μοντέλο Νίκος Πολυδερόπουλος που είδε με το ρόλο του δολοφόνου στο τηλεοπτικό «Τατουάζ» να ανεβαίνουν οι μετοχές του ενώ ήταν πολύ καλός και στην επιτυχημένη παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου «Toc Toc» που παίχθηκε και στην Πάτρα, τη φετινή χειμερινή περίοδο συνεργάζεται με τον δημοφιλέστατο Λάκη Λαζόπουλο στην κωμική και επίκαιρη παράσταση με τίτλο «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα.

Πρόκειται για κωμωδία των Γκάι Λαουρέντ, Μαρκ ντι Σοβερόν, διάρκειας 120 λεπτών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Φιλιππίδης και παίζουν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Μαρία Σολωμού που τον Σεπτέμβριο την είδαμε με τον Νίκο Μουτσινά στην «Βερβερίτσα» στο Royal, ο, Νίκος Πολυδερόπουλος, κ.α.

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς. Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού και μουσική: Γιώργος Ανδρέου.

Στην απρόβλεπτη αυτή Γαλλική κωμωδία του 2017, ένας αριστερός διανοούμενος, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά.

Η Μαρία Σολωμού κάνει τον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή ενώ ο Νίκος Πολυδερόπουλος κάνει ένα ρόλο – κλειδί, ο οποίος για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη 19:15, Πέμπτη-Παρασκευή 21:00

Σάββατο (λαϊκή απογευματινή): 18:00

Σάββατο (βραδινή) 21:15

Κυριακή: 19:15

Τιμές εισιτηρίων:

- Τετάρτη & Πέμπτη: Α’ ΖΩΝΗ - €20, €14 (φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών), €10 (ανέργων) και Β’ ΖΩΝΗ €17

- Παρασκευή: Α’ ΖΩΝΗ - €20, €14 (φοιτητικό) και Β’ ΖΩΝΗ €17

- Σάββατο:  Α’ ΖΩΝΗ €22 και Β’ ΖΩΝΗ  €17 (βραδινή Σαββάτου), €17 (λαϊκή απογευματινή), €14 (φοιτητικό απογευματινή Σαββάτου)

- Κυριακή: Α’ ΖΩΝΗ €22 και Β’ ΖΩΝΗ  €17.

Οι φωτ. είναι από το Αθηνόραμα.

*Το «Βρε, καλώς τους! - A bras ouverts» ήταν και ταινία σε σκηνοθεσία: Philippe de Chauveron με τους Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight