ΑΓΟΡΑ

/

Ο "Γαστρονόμος" βράβευσε τη φέτα Καλαβρύτων

Κοινοποίηση
Tweet

Με το βραβείο "Προϊόν ευρείας κατανάλωσης"

Ο «Γαστρονόμος», το γνωστό περιοδικό γευσιγνωσίας της εφημερίδας Καθημερινή, κάλεσε σεφ, πανεπιστημιακούς και παραγωγούς σε μια τυφλή γευσιγνωσία χύμα βαρελίσιας φέτας, διαδικασία από την οποία ξεχώρισε η φέτα – ΠΟΠ- Καλαβρύτων!

Επιλέγοντας για τα «βραβεία ποιότητας 2019», 28 φέτες ευρείας κατανάλωσης, σκιαγράφησε το σύνολο της ελληνικής παραγωγής και η φέτα Καλαβρύτων απέσπασε εξαιρετικά θετικές κριτικές για την ήπια, υπόξινη, πικάντικη, με συμπαγή υφή, πιπεράτη γεύση και πλούσια επίγευσή της.

Το «βραβείο προϊόντος ευρείας κατανάλωσης» παρέλαβε στην εκδήλωση του «Γαστρονόμου» στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΑΓ Συλλόγου Καλαβρύτων Παύλος Σατολιάς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά