ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα κτίριο κόσμημα που στοίχειωσε στην καρδιά της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του

Έντονο προβληματισμό και σχόλια προκαλεί εδώ και καιρό το ακίνητο στο πιο κεντρικό ίσως σημείο της Πάτρας, στο κάτω μέρος της συμβολής των πεζοδρόμων της Αγίου Νικόλαου και Ρήγα Φεραίου.

Ο λόγος για ένα εντυπωσιακό άλλοτε ακίνητο στο ιστορικό κέντρο των Πατρών όπου παλιότερα στεγαζόταν το ξενοδοχείο «Ελλάς».

 

φωτογραφία από paliapatra.gr

Τα τελευταία χρόνια μοιάζει αφημένο στην…τύχη του, τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα σημείο πολυσύχναστο, απ’ όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες πολίτες αλλά και επισκέπτες και τουρίστες και σίγουρα η εγκατάλειψη του δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν και «προσβάλλει» και την πόλη.

Προ λίγα χρόνια είχαν παρέμβει οι αρμόδιες υπηρεσίες και είχαν προβεί στον σχετικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα η βελτίωση ήταν παροδική. 

Αυτή τη στιγμή το μερικώς επισκευασμένο ακίνητο που διαθέτει στο τμήμα της οροφής του και παλαιά ξύλινη σοφίτα, αποτελεί απλώς έναν χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί στο ισόγειο και στις δύο πλευρές κάποιες διαφημιστικές επιγραφές ενώ όπως τονίζουν περίοικοι, υπάρχει άμεσος κίνδυνος πιθανής κατάρρευσης κάποιου σημείου ή να φύγει κάποια πέτρα, ξύλο ή γείσο.

Αν κάποιος αναζητήσει τι συμβαίνει, θα πληροφορηθεί πως υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς .

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις