SPOTLIGHT

/

Της κακομοίρας στο GNTM:"Ήρθες πενταήμερη;", "Αν δεν θες να είσαι εδώ, φύγε"...

Κοινοποίηση
Tweet

Κριτές εναντίον μοντέλων στο χθεσινο πλατό

Έξαλλος έγινε ο Άγγελος Μπράτης με την Άννα Χατζή. Ο γνωστός σχεδιαστής, την ώρα που οι κριτές έπρεπε να σχολιάσουν τη φωτογραφία της διαγωνιζόμενης, εξερράγη με τη στάση της και με τις απαντήσεις της.  «Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά και η Άννα Χατζή απάντησε: «Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό».

Η απάντησή της εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε: «Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

Λίγο αργότερα στο πλατό του GNTM, οι κριτές κάλεσαν τη Μαρία Μιχαλοπούλου μπροστά, προκειμένου να σχολιάσουν τη φωτογραφία της. Στάθηκαν, όμως, περισσότερο στη συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου.

«Δεν μπορούσα να ακούω την κυρία Ζενεβιέβ, με αποσυντόνιζε, δεν με βοηθούσε. Δεν με βοηθάει να μου μιλάνε εκείνη την ώρα. Πιο πολύ κόντρα για τον χαρακτήρα μου με πηγαίνει η Ηλιάνα, δεν της αρέσει η συμπεριφορά μου. Δεν με απασχολεί, να με κρίνει για τη δουλειά μου και όχι για τον χαρακτήρα μου και το χαβαλέ μου. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση ήμουν κυρία. Εκνευρίστηκα που δεν σχολίασαν τη φωτογραφία μου, αλλά σχολίασαν τη συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου. Θα τρελαθώ!», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο ή σου αρέσει όλο αυτό που θα γίνει γύρω από το όνομά σου φεύγοντας από εδώ; Αυτό που ακούω από τους συναδέλφους μου είναι ότι… είναι πενταήμερη, που σημαίνει ότι ήρθες, περνάω καλά, χαβαλέ… Αλλά την ώρα της δουλειάς άμα γίνεται αυτό, δεν είναι πολύ ωραίο. Από φωτογράφιση κανονική θα σε διώξουν αν πας έτσι», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight