SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν γυρίζει ένα roadmovie με τον Μαντς Μίκελσεν για το Netflix

Κοινοποίηση
Tweet

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο

Για λογαριασμό της δημοφιλούς πλατφόρμας του Netflix, θα είναι η νέα ταινία του 58χρονου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, με καταγωγή από το Αίγιο και πιο συγκεκριμένα την Κρόκοβα.  H ατιτλοφόρητη, για την ώρα, νέα κινηματογραφική δημιουργία του βραβευμένου με Όσκαρ Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη θα έχει μάλιστα για πρωταγωνιστή τον Δανό ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, ολοένα και περισσότεροι σκηνοθέτες αρχίζουν να συνεργάζονται με το Netflix. Η διαδικτυακή πλατφόρμα στην προσπάθειά της να ανεβάσει το κύρος της και να εγκαθιδρυθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μετά τον Αλφόνσο Κουαρόν με το Οσκαρικό «Roma» πέρυσι και τον Μάρτιν Σκορσέζε με το «The Irishman» που το περιμένουμε και στην Ελλάδα μέσα Νοεμβρίου, τον βραβευμένο με Όσκαρ Στίβεν Σόντερμπεργκ & το «Laundromat» που άρεσε στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο αλλά και τον Νόα Μπόμπακ με το «Marriage Story», το Netflix θα χρηματοδοτήσει και θα κυκλοφορήσει τη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν από την Όμαχα της Νεμπράσκα (η προηγούμενη ταινία του ήταν αρχές του 2018 το «Μικρόκοσμος – Downsizing» με τον Ματ Ντέιμον), θα κυκλοφορήσει στη διαδικτυακή πλατφόρμα του χρόνου και μάλιστα θα έχει για πρωταγωνιστή της όπως προείπαμε τον Μαντς Μίκελσεν. Η ταινία θα μιλάει για έναν Δανό δημοσιογράφο, ο οποίος παίρνει την έφηβη κόρη του σε ένα road trip στην Αμερική καθώς ο ίδιος γράφει ένα άρθρο για μια εφημερίδα.

Η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα στις Σκανδιναβικές χώρες Σουηδία & Δανία ενώ σκηνές θα γυριστούν και στην Αμερική. Οι πληροφορίες ήθελαν πως η επόμενη ταινία του Πέιν θα ήταν η μαύρη κωμωδία «The Menu» με πρωταγωνιστές τους Έμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς αλλά τελικά θα την αφήσει προς το παρόν για να γυρίσει την ταινία για το Netflix.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight