ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χάλασε ήδη ο καιρός στα Βόρεια - Έντονα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα

Κοινοποίηση
Tweet

Η Εξέλιξη του καιρού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αλλαγή του καιρού και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, με τον Θοδωρή Κολυδά να σημειώνει ότι ήδη, από το βράδυ της Τετάρτης δηλαδή, ξεκίνησαν τα έντονα φαινόμενα.

"Προειδοποίηση. Παρότι η σημαντική επιδείνωση θα γίνει από το μεσημέρι της Πέμπτης, τώρα 23:00 της Τετάρτης, υπάρχουν ΒΔ της Θεσσαλονίκης αναπτύξεις με μεγάλη ανακλαστικότητα, τοπικά εως και 55 dbz. Κίνηση Ανατολική" .

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ "ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή στη βόρεια Ελλάδα από την Πέμπτη (15-08-2019) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. την Πέμπτη (15-08-2019) από τις μεσημβρινές ώρες η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η ανατολική Μακεδονία. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

2. την παρασκευή (16-08-2019) από τις απογευματινές ώρες η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και αργά το βράδυ οι Σποράδες και πιθανώς τα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου.

Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-0Θ-2019) θα εξασθενήσουν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις