ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι δείχνει η νεκροψία της σορού του δράστη της ληστείας στα ΕΛΤΑ

Βγενόπουλος Φάνης
Κοινοποίηση
Tweet

Ο 46χρονος δέχθηκε δυο σφαίρες από πλάγια δηλώνει στο thebest.gr o ιατροδικαστής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η νεκροψία του 46χρονου δράστη της ληστείας στα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών. Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος έκανε την νεκροψία, μίλησε στο thebest.gr για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δέχθηκε δυο σφαίρες από πλάγια, μία στην αριστερή μασχάλη και μία στην κοιλιακή χώρα. Ως αιτία θανάτου καταγράφηκαν οι κακώσεις θώρακος και η αιμορραγία.

H ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται σε πρώτη φάση να καταρρίπτει το επιχείρημα της οικογένειας του 4χρονου, οτι χτυπήθηκε στην πλάτη και εν κινήσει.

Η κηδεία του 46χρονου, πατέρα πέντε παιδιών θα τελεστεί αύριο στα Καραμεσινέϊκα Αχαϊας.

Αύριο επίσης θα συνεδριάσει εκτάκτως και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας για το θέμα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις