EVENTS

/

ALL STAR RUNWAY H ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ «ΕΚΔΙΚΗΤΩΝ» ΣΤΟ L.A- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΝΡΟΕ Η ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛΥ ΣΙΚ Η ΠΑΛΤΡΟΟΥ

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Oλο το Χόλιγουντ συγκέντρωσε η Marvel

Αναστάτωση τη Δευτέρα στο Λος Αντζελες καθώς στο Convention Center έγινε η επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας περιπέτειας υπερηρώων των «Εκδικητών-The Avengers», που αναμένεται «να σπάσει ταμεία». Μιλάμε για μια υπερπαραγωγή κόστους 900 εκατομμυρίων δολαρίων από τα πανίσχυρα Marvel Studios, της οποίας το καστ είναι γεμάτο κορυφαίους χολιγουντιανούς stars. Σκάρλετ Γιόχανσον και Μπρι Λάρσον με αποκαλυπτικά φορέματα αποθεώθηκαν στο red carpet της πρεμιέρας, Γκουίνεθ Πάλτρου και Ζόε Σαλντάνα ήταν αδιαμφισβήτητα οι πιο στυλάτες  αλλά και οι γοητευτικοί κύριοι (Κρις Εβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ, Τζέρεμι Ρένερ, Τζος Μπρόλιν κ.α.) ξεσήκωσαν τα πλήθη.

 

Η 34χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον, σαν σύγχρονη Μονρόε «ξεχείλιζε» από το σεξ απήλ που την έκανε διάσημη στα πρώτα βήματα της καριέρας της. Στην ταινία υποδύεται τη «Μαύρη Χήρα» και έγινε δεκτή από τους θαυμαστές με άκρατο ενθουσιασμό, υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα. Με αστραφτερό, εξώπλατο μίντι φόρεμα Atelier Versace που τόνιζε τις καμπύλες της κέρδισε τα περισσότερα φλας. Συνοδευόταν από το σεναριογράφο Κόλιν Τζοστ, σύντροφό της την τελευταία διετία.

Η 27χρονη Μπρι Λάρσον έδωσε το παρόν με λιλά σατέν τουαλέτα Celine με μεγάλο ντεκολτέ, σκίσιμο και γυμνή πλάτη. Πάντα πολύ αδύνατη και χαμηλών τόνων δεν κατόρθωσε να επισκιάσει το «γκελ» της Γιόχανσον αλλά και τα βλέμματα που συγκέντρωσε η πολύ σικ Γκουίνεθ Πάλτροου με μαύρο σμόκιν σακάκι και μίνι σορτς του δικού της brand, Goop. Την «πασαρέλα» της εκδήλωσης λάμπρυναν επίσης και η πάντα trendy Zόε Σαλντάνα με πλισέ ασύμμετρο φόρεμα Givenchy σε έντονο φούξια καθώς και η Νάταλι Πόρτμαν με χαρακτηριστική δημιουργία Dior.

Από το γεγονός δεν έλειψαν βέβαια και άλλες διασημότητες του καστ καθώς και καλεσμένοι ηθοποιοί όπως οι Ελίζαμπεθ Ολσεν, Μαρκ Ράφαλο οικογενειακώς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Kάρεν Γκίλαν, Λετίσια Ράιτ, Ελίζαμπεθ Λίλι κ.α

Πάντως ασυζητητί η παρουσία του Μπράντλει Κούπερ, που αγκάλιασε πολύ τρυφερά το Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Κρις Πρατ με τη νέα του αγαπημένη Κάθριν Σβατζενέγκερ, ο κούκλος «Thor» Κρις Χέμσγουορθ με κοστούμι με λαχούρια τον οποίο πλαισίωσαν ο επίσης ωραίος αδελφός του Λίαμ Χέμσγουορθ με τη σύζυγό του ποπ σταρ  Μάιλι Σάιρους ξεσήκωσαν όλα τα αμερικάνικα media.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View