Στην οδό Ευρυπύλου
Έντονα παράπονα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δίκτυο της ΔΕΥΑΠ στην Άνω Πόλη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ευρυπύλου στα Ταμπάχανα της Πάτρας, εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο thebest.gr οι σωλήνες σπάνε συνεχώς, συνεργία της επιχείρησης πηγαίνουν φτιάχνουν τη βλάβη και μετά από λίγες μέρες οι σωλήνες σπάνε και πάλι σε άλλο σημείο.
«Οι εργολάβοι μας είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα σε όλο το δίκτυο και πρέπει να αλλαχθεί όλος ο σωλήνας. Έχουμε ενημερώσει την ΔΕΥΑΠ αλλά μας αγνοούν. Ήρθαν αλλάξαν ένα κομμάτι του σωλήνα, όχι όμως όλο και τώρα έχει σπάσει σε άλλο σημείο πιο κάτω», σημειώνει συμπολίτισσα μιλώντας στο thebest.gr.
Προσθέτει δε ότι τα μπάζα τα έχουν αφήσει στο σημείο όπου έσκαψαν. Οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι θα πρέπει κάτι να γίνει άμεσα και ζητούν από την δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr