ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αλυτρωτικά μηνύματα στην εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών- Αποχώρησαν Φορείς, δεν κατέθεσε το στεφάνι της Περιφέρειας ο Αλεξόπουλος

Κοινοποίηση
Tweet

Κινητοποίηση αντιεξουσιαστών

13:05 Την αντίδραση μερίδας των παριστάμενων εκπροσώπων των φορέων της πόλης προκάλεσαν τα όσα είπε στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Ένωσης Βορειοηπηειρωτών, η Γεωργία Μπιτάκου η οποία δηλώνει νομικός, δημοσιογράφος και ακτιβίστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Μπιτάκου έθιξε ζητήματα αλυτρωτισμού, μιλώντας παράλληλα για προδοτική ελληνική Βουλή και πολιτικό σύστημα τόσο για το αλβανικό όσο και για το μακεδονικό.

Μίλησε για ανθελληνικές κυβερνήσεις και υποστήριξε ότι τα αλύτρωτα εδάφη μας είναι πολλά...

"Να ονειρευτούμε ελεύθερη την Ελλάδα", κατέληξε στην ομιλία της.

Τα λεγόμενά της έκαναν κάποιους από τους εκπροσώπους Φορέων να αποχωρήσουν.

Η Γιωργία Μπιτάκου έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

"Χθες μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών τηλεφώνησε στην Ενωση Βορειοηπειρωτών να με ακυρώσει από κεντρική ομιλήτρια για τα 105 χρόνια αυτονομίας.
Το ίδιο ζήτησε σήμερα το πρωί η Ασφάλεια Πατρών.

Ευχαριστώ ολόψυχα τον πρόεδρο της Ένωσης κ.Παπουτση και τα μέλη του ΔΣ που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και έτσι ακούστηκαν τα μηνύματα για το έγκλημα της εκτέλεσης του Κατσίφα, η προδοσία της Μακεδονίας από τους μαφιόζους σφετεριστές της εξουσίας, η εσχάτη προδοσία που έχουν διαπράξει , η κατοχή της πατρίδας ,το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου και πλέον εδαφών.
Αποχώρησε ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ χωρίς να καταθέσει στεφάνι όταν αναφέρθηκα στην προδοσία της Βουλής ενώ συγκεντρώθηκαν αναρχικοί που περικυκλώθηκαν από 60 αστυνομικούς και κλούβα που ήρθε στο σημείο !
Καμία φωνή αλήθειας δεν θα σιωπήσει ότι και να κάνετε ο κόσμος θα αφυπνιστεί όπως πρέπει!!!".

 

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για τον ακραίο χαρακτήρα της ομιλήτριας και όχι ως προς το σύνολο της κοινότητας των Βορειοηπειρωτών της περιοχής. Ο κ. Αλεξόπουλος μάλιστα δεν κατέθεσε το στεφάνι της Περιφέρειας όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Οι αντιεξουσιαστές που έκαναν αντισυγκέντρωση κοντά στην πλατεία Αγ. Σοφίας πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Πάτρας.

 

11:20 Σε ετοιμότητα βρίσκεται αυτή την ώρα η τοπική Αστυνομία στην Πάτρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση σε εκδήλωση που κάνουν Βορειοηπειρώτες στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών βρίσκεται στην πλατεία Αγ. Λαύρας και στόχο της διμοιρίας των ΜΑΤ που είναι σε επιφυλακή στο σημείο είναι να αποτραπεί πιθανή τους κίνηση προς τον χώρο της εκδήλωσης των Βορειοηπειρωτών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις