Η δημόσια τηλεόραση αποχαιρετά την εκλιπούσα δημοσιογράφο
Τη θλίψη της για το θάνατο της δημοσιογράφου Μένυας Παπαδοπούλου, εκφράζει η Δημόσια Τηλεόραση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με οδύνη την Μένυα Παπαδοπούλου, η οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών την ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με υψηλό επαγγελματισμό και ήθος.
Η εκλιπούσα διακρίθηκε ως δημοσιογράφος στον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, αλλά ξεχώρισε και ως στέλεχος της εταιρείας. Η Μένυα Παπαδοπούλου υπήρξε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την ευθύνη του διπλωματικού ρεπορτάζ και τη θέση της διευθύντριας Ειδήσεων, ανοίγοντας νέους δρόμους για την ΕΡΤ.
Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της εκλιπούσης.»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr