ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βγήκε η θάλασσα στη στεριά στο Ρίο – Αποκλεισμένη η παραλιακή - Βροχές και θυελλώδεις ανέμους έφερε η «Υπατία» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Επί τόπου Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων

Πλημμυρισμένη και αποκλεισμένη βρίσκεται όλη η παραλιακή οδός στο Ρίο, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν την περιοχή, οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα να έχει βγει η θάλασσα στη στεριά. Σύμφωνα με αυτόπτες που μίλησαν στο thebest.gr, το ύψος των νερών ξεπερνά τα 10 εκατοστά.

Η «Υπατία» φέρνει στην Πάτρα βροχή και ισχυρούς ανέμους – Πλημμύρισε η παραλιακή στο Ρίο – Έπεσε δέντρο στις Ιτιές

Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, η οποία έχει διαθέσει περιπολικά και προσωπικό στις διασταυρώσεις που οδηγούν στην Ποσειδώνος, ενώ όπως είπε στο thebest.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας, αυτή την ώρα σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου, βρίσκεται επί τόπου προκειμένου να σκάψει διοχετεύσεις για να φύγει το νερό από το δρόμο.

Πάτρα: Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν ηλικιωμένο οδηγό ΙΧ από τα νερά στο Ρίο

Νωρίτερα, στον πλημμυρισμένο δρόμο της Ποσειδώνος, εγκλωβίστηκε ένας ηλικιωμένος οδηγός στο ΙΧ του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον βγάλουν από το όχημα.

Λόγω των ισχυρών ανέμων έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των φέρι μπόουτ στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου. Πάντως αυτή την ώρα, υπάρχει υφεση των καιρικών φαινομένων στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων και η διέλευση των πεζών διεξάγεται κανονικά.

Πάτρα: Έπεσε δέντρο στις Ιτιές από τον ισχυρό άνεμο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο, πριν από λίγη ώρα:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις