ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φρούριο η Αθήνα για την αποψινή επίσκεψη Μέρκελ

Κοινοποίηση
Tweet

Χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός για τα μέτρα ασφαλείας

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα για επίσημη επίσκεψη η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Η Ελληνική αστυνομία έχει προγραμματίσει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω απο 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Την ίδια ώρα πονοκέφαλο προκαλούν στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ οι συγκεντρώσεις που έχουν προαναγγείλει για το απόγευμα η  ΛΑ.Ε, Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιεξουσιαστές και η Χρυσή Αυγή.

H Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έχει να επισκεφτεί την χώρα μας 4 χρόνια, θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, καθώς και με τον Προκόπη Παυλόπουλο ως είθισται, αλλά και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμά της:

Πέμπτη 10/1

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 η Γερμανίδα Καγκελάριος θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30.

Στις 18:10 η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ περίπου στις 19:40.

Παρασκευή 11/1

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 στις 09:45 η Γερμανίδα Καγκελάριος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 10:00 θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια, στις 14:00, θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.

Η  Μέρκελ θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:30.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις