Στην αρχή ανησυχούσε για τη ζωή τους
Επεισοδιακός είναι ο χωρισμός ενός 38χρονου Μυκονιάτη ιερέα αφού η 32χρονη σύντροφός του τον εγκατέλειψε μαζί με το παιδί τους. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του ιερέα αποφάσισε να φύγει στην Γαλλία μαζί με το παιδί τους προκειμένου να πουλήσει το σπίτι που είχε στη πόλη Λυών.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», η 32χρονη έκοψε κάθε επαφή με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, ο ιερέας ταξίδεψε μέχρι την γαλλική πόλη, ώστε να βρει την οικογένειά του. Πήγε στο σπίτι, είδε όντως το πωλητήριο, όμως η 32χρονη γυναίκα δεν ήταν εκεί.
Ξεκίνησε την προσπάθεια να βρει τα ίχνη της γυναίκας και του παιδιού. Παρ’ όλη την ενδελεχή έρευνα, οι προσπάθειες του ιερέα έπεσαν στο κενό. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να επιστρέψει στο Κυκλαδίτικο νησί της Μυκόνου και να συνεχίσει την έρευνα από εκεί.
Κι εκεί που ανησυχούσε για τις ζωές της οικογένειά του, φτάνει στα χέρια του η αίτηση διαζυγίου που έκανε η σύζυγός του. Ο ιερέας αρχίζει να παρακολουθεί τα social media της γυναίκας και έτσι βρίσκει τα ίχνη της.
Καταφεύγει στην αστυνομία, κάνει μήνυση στη σύζυγό του και το δικαστήριο δίνει σε εκείνον την επιμέλεια του παιδιού, καθώς η μητέρα είχε περίεργο επάγγελμα σύμφωνα πάντα με αυτά που μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr