ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στις 5 με 7 Οκτωβρίου το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Κοινοποίηση
Tweet

Του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα "Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο", του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 5-7 Οκτωβρίου 2018 στους χώρους του σχολείου.

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο θ’ αρχίσει τις εργασίες του την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Λ.Π.Π. Οι  κεντρικοί ομιλητές στην έναρξη του Συνεδρίου θα είναι ο κ. Μάνος Δανέζης, καθηγητής  αστροφυσικής,  μέλος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος την Παρασκευή στις 18.30 θα αναπτύξει το θέμα «μετασχηματισμός του κενού χώρου σε ύλη και ενέργεια, ο ανθρώπινος βιουπολογιστής» και ο κ. Τεύκτρος Μιχαηλίδης, Διδάκτωρ των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI) – Συγγραφέας που θα μιλήσει στις 19.15 την Παρασκευή 5/10 με θέμα «η γεωμετρία ως αρωγός στην γλωσσική διδασκαλία».

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.

*Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου στις ακόλουθες ιστοσελίδες και διευθύνσεις: https://synedriopplpp.wixsite.com/plpp

https://www.facebook.com/plppaeipatras

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε στο link: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 2018

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις