Για το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο των εργαζομένων του ΟΑΕΔ
Στην Πάτρα διεξάγεται σήμερα και αύριο το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο των εργαζομένων του ΟΑΕΔ με θέμα «η εργασία αποτελεί δικαίωμα». Στις εργασίες του συνεδρίου θα παραστεί και η διοικήτρια του οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη.
Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί σε ξενοδοχείο του Ρίου και θα συνεχιστούν με εισηγήσεις για την «ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα και οι προοπτικές τους» από τον Δ. Κατσορίδα, Επιστημονικό συνεργάτη του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και η «Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, 35 Χρόνια» από τους Γ. Μακράκη, Δ. Κανελλίδη και Γ.Δοβρίδης».
Το απόγευμα θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ αύριο το πρωί θα ακολουθήσουν οι ψηφοφορίες για το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και οι προτάσεις συνέδρων για τη δράση της ομοσπονδίας την επόμενη περίοδο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr