SPORTS

/

Πληγωμένη στην μάχη με ΠΑΟ η ΑΕΚ

Κοινοποίηση
Tweet

Επιστρέφει αναγκαστικά στο 4-3-3 ο Χιμένεθ

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης του διαχειριστικού ελέγχου, έκανε τους πάντες στην ΑΕΚ να ξεχάσουν πως σχεδόν σε 24 ώρες υπάρχει η σέντρα της πρώτης μάχης με τον Παναθηναϊκό. Μια μάχη στην οποία η Ένωση θα πάει πληγωμένη. Ο Κώστας Μανωλάς, ο Νίκος Γεωργέας και ο Παντελής Καφές ήταν δεδομένο πως δεν προλάβαιναν να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

Ωστόσο στους απόντες του ντέρμπι προστέθηκε και ο Σάββας Γκέντσογλου, που ακόμα έχει ενοχλήσεις και ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Επομένως με τόσες απουσίες, ο αγιασμός που έγινε πριν από την έναρξη της προπόνησης έμοιαζε επιβεβλημένος.

Όσο για το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Χιμένεθ, αυτό πιθανότατα θα αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Βλέπετε, ο Ισπανός τεχνικός ενδεχομένως να επιστρέψει στο 4-3-3 προκειμένου να θωρακίσει την μεσαία γραμμή με τον Ντιόπ και τον Μάκο, αλλά και τον πιο δημιουργικό Γκερέιρο. Σ’ αυτή την περίπτωση, αναγκαστικά ο Μπλάνκο θα μετακομίσει στα άκρα, προκειμένου να πάει στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος και να χωρέσει και ο Σκόκο.

Οι επιλογές πάντως του Ισπανού είναι περιορισμένες, ενώ στην αποστολή έχει συμπεριλάβει και τους νεαρούς Κλωναρίδη, Αμπντουραχμάνι και Φροξυλία. Οι 20 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Χιμένεθ είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Αργυρίου, Γιάχιτς, Νασούτι, Δέλλας, Νταντόμο, Καράμπελας, Κλωναρίδης, Γκερέιρο, Μάκος, Λεονάρντο, Έντερ, Λυμπερόπουλος, Φροξυλιάς, Σκόκο, Αμπντουραχμάνι, Ντιόπ, Μπλάνκο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports