SPOTLIGHT

/

Σπύρος Φωκάς: Το οικονομικό είναι δύσκολο... ζω με 600 ευρώ τιμητική σύνταξη και θέλω τα περισσότερα για φάρμακα... ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Μετακόμισε από την Αθήνα στην Κόρινθο για βιοποριστικούς λόγους

Ο πατρινός ηθοποιός  Σπύρος Φωκάς ζει τους τελευταίους τρεις μήνες στο Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με τη γυναίκα του Λιλιαν Παναγιωτοπούλου. Ο ίδιος μίλησε χωρίς περιστροφές στην δημοσιογράφο της εκπομπής το Πρωινό του ΑΝΤ1 για τη μετακόμιση από την Αθήνα, το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά και την πενιχρή σύνταξη που παίρνει.

Πριν προβληθεί η συνέντευξη, η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός με τη γυναίκα του που μπήκαν στο σπίτι πριν τρεις μήνες, πρόσφατα έβαλαν πόρτες, το ταβάνι είναι πλαστικό ενώ μέσα η κατάσταση δεν είναι εύκολη.

«Εμείς φύγαμε από την Αθήνα για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων είναι και το οικονομικό. Είχαμε ένα σπιτάκι εδώ, είναι βιώσιμο. Το οικονομικό θέμα είναι λίγο δύσκολο αλλά εμείς είμαστε ολιγαρκείς. Παίρνω την τιμητική σύνταξη του Υπουργείου, αλλά είναι πολύ μικρή. Με τιμούν λίγο. Παίρνω σύνταξη της τάξης των 600 ευρώ, αλλά εγώ για φάρμακα θέλω καμιά εκατοστή» είπε μεταξύ άλλων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight