Όλα τα μεταγραφικά σενάρια του Δικέφαλου
H «Εξέδρα» αποκαλύπτει τα ονόματα των παικτών που έπεσαν στον τραπέζι, στην συνάντηση που είχαν οι Αδαμίδης, Γκρέταρσον με διοικητικά στελέχη της Μίλαν επί ιταλικού εδάφους. Προτάθηκε ο μουντιαλικός φορ Τζέρι Παλάσιος, κουβέντα και για Ντάριο Φερνάντες.
Κουβέντα για δύο
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μία περίπτωση που δύναται να απασχολήσει την ΑΕΚ και μπορεί να έγινε κουβέντα στο προχθεσινό (09/01) ταξίδι του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της Ενωσης είναι ο Μάρκους Ντινίζ Παϊσάο. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό (αγωνίζεται είτε ως στόπερ είτε ως δεξιός μπακ) που από το 2007 που αποκτήθηκε από τους Ροσονέρι παραχωρείται δανεικός και ξεχώρισε την περίοδο 2009-2010 όταν έπαιξε σε 23 ματς με τη Λιβόρνο.
Πέρυσι το καλοκαίρι δόθηκε αρχικά στην Πάρμα αλλά σε διάστημα ενός μήνα ζήτησε και παραχωρήθηκε δανεικός στη βελγική Οϊπεν, με την οποία φέτος έχει μετρήσει μόλις τρία ματς και λόγω τραυματισμού αποχώρησε.
Από εκεί και πέρα, κυκλοφόρησε χθες ένα σενάριο που ήθελε την ΑΕΚ να έχει συζητήσει με τους ανθρώπους των Ροσονέρι (και) για τον Ναμντί Οντουαμάντι. Πρόκειται για τον 20χρονο Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος ανήκει από κοινού σε Μίλαν και Τζένοα, με την ομάδα του Μιλάνο να κατέχει το 40% και την αντίστοιχη της Γένοβας να έχει στη διάθεσή της το 60%.
Πάντως, αν έγινε κίνηση από τους Αδαμίδη και Γκρέταρσον για τον Οντουαμάντι, προφανώς (όπως μας εξήγησαν τουλάχιστον από την Ιταλία) δεν θα βρουν ανταπόκριση ούτε από τη Μίλαν (τη στιγμή που απαιτείται συναίνεση και από την Τζένοα) ούτε και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει να περιμένει να πάρει την ευκαιρία στο Μιλάνο.
Πάντως από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονιζόταν επισήμως πως το ταξίδι στον ιταλικό βορρά και η συνάντηση με ανθρώπους της Μίλαν έγιναν για σύσφιξη και ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο κλαμπ.
Προτάθηκε ο Παλάσιος
Μετά τον παραγκωνισμό και την προσφυγή του Ρέφικ Τζιμπούρ, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον αναγκασμένος να ψαχτεί και για την απόκτηση ενός επιθετικού. Στο μυαλό των Κιτρινόμαυρων υπάρχει πάντα η λύση του Βαγγέλη Μάντζιου. Προσφάτως τέθηκε στα υπόψη τους και μια άλλη εφικτή περίπτωση φορ. Ο λόγος για τον διεθνή με τις Ονδούρες 29χρονο επιθετικό Τζέρι Παλάσιος.
Ο μουντιαλικός επιθετικός προτάθηκε στην Ενωση και αποτελεί λύση που είναι στα μέτρα της, καθώς είναι ελεύθερος. Ο ύψους 1,81 μ. ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη την έως τώρα καριέρα του σε ομάδες της πατρίδας του -Ολύμπια (27 συμμετοχές, 5 γκολ), Μοτάγκουα (23 συμμετοχές, 5 γκολ), Μάραθον (17 συμμετοχές, 13 γκολ)- και τον Ιανουάριο του 2010 μετακόμισε στο κινέζικο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Hangzhou Greentown FC, με την οποία αγωνίστηκε 14 φορές και πέτυχε 2 γκολ.
Τον περασμένο Δεκέμβριο το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και πήγε στο Χονγκ Κονγκ προκειμένου να δοκιμαστεί στη South China AA, η οποία τελικά αποφάσισε να μην του προσφέρει συμβόλαιο.
Τους είπαν για Φερνάντες
Φαίνεται πως για την περίπτωση του Ντάριο Φερνάντες υπήρξε επαφή (και κουβέντα) και στην ΑΕΚ! Ο πρώην άσος του Πανιωνίου και του Αρη, που έχει καταγράψει καλές σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, μένει ελεύθερος από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και το ποσό που αξιώνει για 6μηνη (τουλάχιστον) συνεργασία δεν ξεπερνάει τις 120.000 με 150.000 ευρώ.
Πρέπει να επισημάνουμε πως τον παίκτη έχει προτείνει στην ΑΕΚ ο ξένος ατζέντης που τον εκπροσωπεί και όχι ο Ακης Ζήκος, ο οποίος έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Ντάριο Φερνάντες, μια και η περίπτωση του Αργεντινού χαφ φέρεται να απασχολεί έντονα τον Δικέφαλο του Βορρά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr