SPORTS

/

Χάντμπολ: «Μονόδρομος» η νίκη για τον Πήγασο Αιγίου

Κοινοποίηση
Tweet

Αντιμετωπίζει το Σάββατο εντός έδρας τις Ελπίδες Πατρών

Με απογευματινή προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο  ολοκληρώνει την Παρασκευή την προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα τού Σαββάτου με τις Ελπίδες Πατρών, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου. Οι παίκτες του Τάκη Καρακίτσου καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου ζητούμενο είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου, προκειμένου να ξεκινήσουν με το… δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις του 2011.

Τις τελευταίες ημέρες ο Πατρινός τεχνικός δουλεύει κυρίως πάνω σε ασκήσεις τακτικής, προσπαθώντας να «περάσει» στους αθλητές της αιγιώτικης ομάδας τον τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να ακολουθήσουν στο τοπικό ντέρμπι, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων τους. Σε περίπτωση νίκης, ο Πήγασος θα έχει «καπαρώσει» την πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας βγάλει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες, κάτι που θα κάνει διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Πήγασος θα έχει και πάλι στο πλευρό του τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναιγιαλείου, οι οποίοι από την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν δείξει ότι «αγκαλιάζουν» έμπρακτα τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής.

Ξεκινούν την Κυριακή οι γυναίκες

Στο μεταξύ, την  Κυριακή, 9 Ιανουαρίου ξεκινά το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής γυναικών, όπου για ακόμα  μια χρονιά θα συμμετέχει η αιγιώτικη  ομάδα. Οι γυναίκες του Πήγασου, με προπονητή τον Άκη Λιβιέρη, γνωστό από την πολύχρονη συνεργασία του με την Ορμή Πατρών, ταξιδεύουν στα Ιωάννινα, όπου θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της τοπικής ομάδας.

Στόχος της  ομάδας, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, είναι  η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της, έτσι ώστε να συμμετάσχει την άνοιξη σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία της ελληνικής χειροσφαίρισης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο  Ιωαννίνων και θα ξεκινήσει στις 4μ.μ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports