ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος ο 70χρονος Πατρινός για τους πυροβολισμούς σε μπαρ

Κοινοποίηση
Tweet

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας

Στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, (Μικτό ορκωτό) εκδικάστηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου η υπόθεση ενός Πατρινού 70 ετών σήμερα που κατά το παρελθόν ασχολείτο με το χώρο της εστίασης, έχοντας κάποιο μπαρ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοκατοχής, παράνομων κροτίδων, κ.α.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Δημήτρης Καραγιάννης το συμβάν είχε λάβει χώρα προ 4 ετών, στις 24 Ιανουαρίου του 2014 στην Πάτρα.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας ήταν 12ετής κάθειρξη για τον 70χρονο σήμερα Κ.Γ., ο οποίος είναι χωρισμένος και πατέρας ενός παιδιού στην προσωπική του ζωή, ωστόσο η ενδιαφέρουσα εξέλιξη και στοιχείο στην απόφαση, όπως μας εξήγησε ο κ. Καραγιάννης είναι ότι χορηγήθηκε από του δικαστές του Μικτού ορκωτού της Αμαλιάδας έφεση με αναστέλλουσα δύναμη και ο κατηγορούμενος αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσης στον επόμενο βαθμό, το εφετείο που αναμένεται να γίνει σε περίπου 2 χρόνια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις