BEST VIEW

/

ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΩΝ ΓΑΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΣΤΟ EVENT ΤΩΝ ΙΡΕΝΕ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ CRYSTAL STONES- SWAROVSKI

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ένα super stylish & glamour παραμύθι

Λατρέψαμε το wedding deco που ανέδειξε η εκδήλωση της Crystal Stones στο γνωστό κατάστημα Swarovski (Αγίου Νικολάου 30 και Μαιζώνος) καθώς παρέπεμπε στη μαγευτική αισθητική γαμήλιων τελετών και διάσημων περιοδικών διακόσμησης του εξωτερικού. «Ζαχαρένιοι» παστέλ τόνοι, ρομαντικά λουλούδια, υπέροχα αστραφτερά σερβίτσια και στολίδια με ιδιαίτερες, λαμπερές λεπτομέρειες ήταν ένα πραγματικά θεαματικό δείγμα των άκρως ποιοτικών υπηρεσιών της Ιρένε Σταυριανού και των συνεργατών της. Πρόκειται για ένα team που καλύπτει κάθε οργανωτική και αισθητική πτυχή του γάμου με τις υψηλότερες προδιαγραφές και αξεπέραστο …φετίχ τα απαράμιλλα κρύσταλλα Swarovski.

Η Crystal Stones αποτελεί μια καινούρια επιχείρηση για παντός είδους events, δηλαδή γάμους, βαπτίσεις, πάρτι και κάθε κοινωνική εκδήλωση. Αξιοποιώντας τα 25 χρόνια εμπειρίας της Ιρένε Σταυριανού ως επισήμου αντιπροσώπου της Swarovski, τα περίφημα κρύσταλλα κοσμούν χειροποίητες δημιουργίες και απογειώνουν κάθε ξεχωριστή στιγμή της ανθρώπινης ζωής. Ετσι, πέρα από τις διεθνείς σειρές Swarovski που μπορούμε να ψωνίσουμε στο ομώνυμο κατάστημα, υπάρχει η δυνατότητα να γεννηθεί κάτι νέο, εξίσου αυθεντικά αστραφτερό, σύμφωνα με τα δικά μας όνειρα για το γάμο μας. Προσφέρεται ένα πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών ανάλογα με τις προσωιπικές μας επιθυμίες και τον προυπολογισμό μας.

Η Crystal Stones εργάζεται από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας του γάμου μέχρι και την τελευταία ημέρα της τελετής με γούστο, αφοσίωση και πάθος. Στην πρόσφατη παρουσίαση, βιώσαμε ένα σαββατόβραδο για … «φωτογράφιση»! Όλα φάνταζαν τόσο κομψά και τέλεια που τα «χαζεύαμε»… Υπήρχε σεφ, live σαξόφωνο και έκθεση αντιπροσωπευτικών αντικειμένων. Χαζέψτε τις φωτογραφίες-πειστήρια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: CELEBRATE SOUND ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΓΛΥΚΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ DAVINCI / ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΟΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΙΒΙΑ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ / ΒΙΝΤΕΟ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ/ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΛΙΛΥ ΜΠΑΤΑΛΑΓΙΑΝ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ ΖΗΝΑ ΣΑΦΙΚΟΒΑ .

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View