Το αγαπημένο wine bar/restaurant της Ρήγα Φεραίου!
ΧΜΑS Menu Degustation
Executive Chef Stathis Kokkalis presents...
Amuse bouche : Καλωσορισμα απο τον Chef Σολομος καπνισμενος σε ξυλο κεδρου, με αρωματα μηλο και whiskey, καραμελα σογιας. Ριζογκοφρετα γαριδας, κρεμα σελινοριζας. Προσουτο με Ελληνικα τυρια και ξηρους καρπους, συκο, σταφιδα.
Soupe : Βελουτε γλυκοκολοκυθας με καβουρδισμενο φουντουκι, σχοινοπρασο, στραγγιστο γιαουρτι και λαδι λευκης τρουφας.
Entree : Πουγκακια φρεσκιας ζυμης με αχλαδι, σε σουπα απο Γαλλικο rockford.
Plat 2 : Foie grass με φυστικι Αιγινης, κρεμα καστανο, χαβιαρι τεντουρας, συκο σε μαυροδαφνη Πατρων, kale.
Plat Principal : Ιβηρικος χοιρος slow cooking με κουμ κουατ, bacon απο μανιταρι sitake και κρεμα καροτου. ή Μοσχαρισιος σιδηροδρομος Black Angus 150days grain fed, σιγοψημενος και καπνισμενος, σπαραγγια, τρουφα μανιταριου.
Pre-dessert : Φιρικι ποσε στο sous vide, κρεμ αγκλεζ, κανελα.
Dessert : Σφαιρα σοκολατας, πραλλινα φουντουκιου, γκοφρετα.
Apres-dessert : Ενα γλυκο μηνυμα απο τον Chef, με την ευχη για χαρουμενα Χριστουγεννα.
{Το menu degustation, συνοδευεται απο ολοκληρωμενο wine pairing καθ ολη την διαρκεια του δειπνου σας.}
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr