EXODOS

/

Σε πρώτη παρουσίαση το φαντασμαγορικό Xmas Menu του Bodegas!

Κοινοποίηση
Tweet

Το αγαπημένο wine bar/restaurant της Ρήγα Φεραίου!

ΧΜΑS Menu Degustation

Executive Chef Stathis Kokkalis presents...

Amuse bouche : Καλωσορισμα απο τον Chef Σολομος καπνισμενος σε ξυλο κεδρου, με αρωματα μηλο και whiskey, καραμελα σογιας. Ριζογκοφρετα γαριδας, κρεμα σελινοριζας. Προσουτο με Ελληνικα τυρια και ξηρους καρπους, συκο, σταφιδα.

Soupe : Βελουτε γλυκοκολοκυθας με καβουρδισμενο φουντουκι, σχοινοπρασο, στραγγιστο γιαουρτι και λαδι λευκης τρουφας.

Entree : Πουγκακια φρεσκιας ζυμης με αχλαδι, σε σουπα απο Γαλλικο rockford.

Plat 2 : Foie grass με φυστικι Αιγινης, κρεμα καστανο, χαβιαρι τεντουρας, συκο σε μαυροδαφνη Πατρων, kale.

Plat Principal : Ιβηρικος χοιρος slow cooking με κουμ κουατ, bacon απο μανιταρι sitake και κρεμα καροτου. ή Μοσχαρισιος σιδηροδρομος Black Angus 150days grain fed, σιγοψημενος και καπνισμενος, σπαραγγια, τρουφα μανιταριου.

Pre-dessert : Φιρικι ποσε στο sous vide, κρεμ αγκλεζ, κανελα.

Dessert : Σφαιρα σοκολατας, πραλλινα φουντουκιου, γκοφρετα.

Apres-dessert : Ενα γλυκο μηνυμα απο τον Chef, με την ευχη για χαρουμενα Χριστουγεννα.

{Το menu degustation, συνοδευεται απο ολοκληρωμενο wine pairing καθ ολη την διαρκεια του δειπνου σας.}

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life